Video : Tipsbladet
Europa League

Skuffet Brøndby-profil: Skulle have haft tre point

Morten Frendrup var skuffet over, at det kun blev til et enkelt point i torsdagens Europa League-kamp mod Sparta Prag.

Brøndby fik slettet det store nul ud for antallet af point i Europa League-gruppespillet efter premierekampen mod Sparta Prag, som torsdag aften endte 0-0 på Brøndby Stadion. 

Det var begrænset med chancer i opgøret, men det var det tjekkiske mandskab, som pressede på til sidst efter alle tre point. 

Alligevel gik Brøndby-profilen Morten Frendrup rundt efter kampen og var utilfreds med, at de blå-gule ikke indledte Europa League-gruppespillet med en sejr og tre point. 

- Jeg synes egentlig, vi er lidt skuffede, at det kun bliver til et point her efter kampen, fordi jeg følte, at vi var over dem og sagtens kunne have fået de tre point i dag. Vi har måske ikke de største chancer, men spillet var godt, og vi fightede for hinanden. Men når det så er sagt, så er et point altid noget, forklarer han til klubbens egen hjemmeside. 

Brøndby kæmpede godt på banen og stod organiseret i sin defensiv, men det var begrænset, hvor mange chancer som de forsvarende danske mestre reelt skabte. Frendrup revser da også klubbens manglende skarphed.

- Vi har en masse optræk til chancer, men ja, vi er ikke helt skarpe nok på den sidste tredjedel. Jeg synes ellers, vi løber dem over ende flere steder på banen, og så står vi stærkt med vores trebackkæde, fortæller den unge midtbanespiller.

I gruppens andet opgør vandt franske Lyon med 2-0 ude over skotske Glasgow Rangers.

Det er netop Lyon, som Brøndby møder i næste gruppekamp. Den spilles den 30. september i Frankrig.