Video : Tipsbladet
Superliga

OB-profil: Vi ønsker Eriksen tilbage

Christian Eriksen vil der nok altid være plads til i OB.

Christian Eriksen blev tidligere på ugen sat i forbindelse med et skifte tilbage til OB, som han spillede for som teenager, inden turen gik videre til Ajax. Der skulle være følere ude fra den fynske klub for den danske stjerne.

Sådan et skifte vil selvsagt være et af de helt store, hvis det kan lade sig gøre, og forsvarsgeneralen Jeppe Tverskov ser gerne, at Eriksen kommer. Det fortæller han i et interview med B.T.

- Det er et ønske fra tilskuerne, og selvfølgelig ønsker vi det også, lyder det fra Tverskov, som ligeledes har bemærket, at fansene opfordrer Inter-spilleren til at komme tilbage til Fyn igen.

Dog minder OB-forsvaren om, at de ikke selv er herre over, hvad der sker med Eriksen - og at offensivspilleren skal have den tid, som han skal bruge.

Christian Eriksen er stadig ved at komme sig efter sit kollaps på banen i EM-kampen mod Finland, hvor han fik hjertestop. Han har siden fået en pacemaker indopereret, som man ikke må spille med i Italien.

Til OB's seneste kamp var der tilmed lavet et særligt banner for Christian Eriksen blandt OB's fans med ordlyden "Kom hjem. Eriksen'.

Det må man dog godt i Danmark. Læs mere om den fynske forbindelse her.