Video : Tipsbladet
Superliga

Thorup: Hvorfor snakker ingen om Brøndby?

I nedtakten efter nederlaget til FC Midtjylland tog snakken med Jess Thorup i TV3+-studiet en lidt uventet drejning.

FC København leverede søndag aften en skuffende indsats, da københavnerne i Parken tabte 0-1 til FC Midtjylland, selv om de havde spillet i overtal siden det 27. minut. 

Efterfølgende var FCK-cheftræner Jess Thorup også ude og sige, at holdet lavede nogle fejl, som var helt utilgivelige

I TV3+-studiet i nedtakten blev han spurgt ind til styrkeforholdet mellem FC København og FC Midtjylland på bagkant af opgøret i Parken, og her forsøgte han på en lidt speciel måde at dreje samtalen over på FCK's ærkerivaler, Brøndby, som søndag tabte 0-1 til SønderjyskE, og som har fået en sløj start på sæsonen som forsvarende danske mestre.

- Men jeg synes jo stadigvæk, at det er en åben duel. Nu ved jeg ikke, om man kun skal snakke om FC Midtjylland og FCK. Det er jo imponerende, at der ikke er nogen,der har snakket om Brøndby. Sidste års mestre er bare fuldstændig parkeret. Jeg ved godt, at de tabte i dag (i går, red.) igen, men det er da imponerende, at de er gået under radaren på den måde. 

- Men jeg tror, at jeg skal holde fokus på mig selv lige nu og vores hold, siger FCK-træneren.

Hvad mener du med det? Lyder spørgsmålet fra Onside-vært Mads Laudrup.

- Det er lang tid siden, jeg har set et mesterskabshold på den måde gå under radaren med de præstationer, de har leveret. Men altså, jeg er FCK-træner, og for mig handler det om at holde fokus på os, og vi kom ind til den her kamp med masser af selvtillid. Den har fået et lille knæk i dag, så nu handler det for os om at rejse os, så jeg skal bestemt ikke pege fingre af nogle. 

- Jeg siger bare - at kun snakke FC Midtjylland og FCK, det er da imponerende, men det er vi da glade nok ved, for så er vi derop, hvor vi vil være igen, fortæller Jess Thorup. 

Med nederlaget til FC Midtjylland er FCK nu på andenpladsen i Superligaen og har et enkelt point op til Ulvene. 

Se hele det lidt spøjse interview i videoklippet.