Video : Tipsbladet
Superliga

Vejle i vildt pokalcomeback: Det er vanvittigt

Superliga-holdet scorede hele tre gange i overtiden for at tage sejren.

Vejle Boldklub leverede et helt utroligt comeback i Sydbank Pokalen onsdag aften mod Vanløse IF. 

Med et kvarter tilbage af kampen kom vejlenserne bagud med 3-1 mod 3. divisionsholdet, og få minutter før tid kom de endda i undertal, da Denis Kollinger måtte forlade banen. Alligevel formåede Superliga-mandskabet at levere et vildt comeback med hele tre mål i overtiden - to af Lukas Engel og et af Andres Ponce.

Og den oplevelse glemmer de nok sent i Vejle Boldklub. I hvert fald har midtbaneprofilen Arbnor Mucolli aldrig oplevet noget lignende, siger han til klubbens hjemmeside.

- Det er vanvittigt at stå her og have vundet. Jeg tror, ikke jeg har været med til noget lignende. Jeg tænker umiddelbart først på German Onugkhas tre mål i foråret, hvor vi kom stærkt tilbage og fik 3-3 i en Superligakamp (mod AC Horsens), fortæller Arbnor Mucolli og tilføjer:

- Det var en rigtig pokalkamp. Der var god lir på tribunerne, hvor Vanløse tidligt ønskede os god tur hjem, og så ender de med lang næse. Det er en sjov oplevelse.

Selvom det blev til et pokalavancement, er der imidlertid ikke kun tilfredshed i Vejle Boldklub-lejren. De skal være bedre, lyder det.

- Vi laver for mange fejl, og det er derfor, at vi kommer i problemer her. Det skal ikke være en undskyldning, men banen var ikke vandet, og det var svært at spille med tempo i spillet. Jeg føler, at vi kan spille bedre, og det skal vi også kunne. Men pokalen har sit eget liv, siger man, og det så vi i aften, og vores attitude i slutminutterne fejlede intet, fortæller Arbnor Mucolli til klubbens hjemmeside.

Vejle Boldklub skal i aktion igen søndag, når de tager imod Silkeborg IF. Her jagter vejlenserne deres første sejr i den indeværende Superliga-sæson.