Video : Tipsbladet
Rygter

Mandagens rygtebørs: Gattuso til Premier League?

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Pedro Porro fra Manchester City til Real Madrid
Note
: Real Madrid har angiveligt et godt øje til den spanske højre back Pedro Porro, som er udlejet fra Manchester City til Sporting CP. Sporting har en købsoption efter denne sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: O Jogo

Franck Kessie fra AC Milan til Premier League
Note
: Den ivorianske midtbanestjerne Franck Kessie har kontraktudløb efter den indeværende sæson, og her kigger han mod et skifte til Premier League. Både Liverpool og Manchester United meldes interesserede.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: 90min

Gennaro Gattuso til Newcastle
Note
: I sommer blev Gennaro Gattuso sat i forbindelse med cheftrænerjobbet i Tottenham, men han fik det ikke. Nu sættes italieneren igen i forbindelse med et job i Premier League, hvor han kan havne hos Newcastle, såfremt de fyrer Steve Bruce. I øjeblikket står "Rino" uden job, efter at han har været hos AC Milan, Napoli og senest havde et meget, meget kort ophold i Fiorentina. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Steven Nzonzi fra Roma til Al-Rayyan
Note
: Al-Rayyan hentede for nylig James Rodriguez, og nu kan de også hente Steven Nzonzi. Den franske midtbanespiller er i forhandlinger og tæt på et skifte til klubben fra Qatar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Matthijs de Ligt fra Juventus til Chelsea
Note
: Chelsea er efter sigende meget interesserede i hollandske Matthijs de Ligt fra Juventus, og nu skal englænderne være i færd med at forberede et bud på knap 900 millioner kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS

Luis Diaz fra FC Porto til FC Barcelona
Note
: FC Barcelona er tyndt besat i offensiven, men klubpræsident Joan Laporta har nu fundet et nyt transfermål: Luis Diaz. Den 24-årige colombianer imponerer og viser målform i FC Porto, og nu er FC Barcelona ude efter ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Alberto Moleiro fra Las Palmas til FC Barcelona
Note
: Samtidig vil FC Barcelona gentage succesen med at hente spillere fra Las Palmas, hvor de som bekendt hentede stortalentet Pedri. Nu vil de hente angriber Alberto Moleiro, 17 år, fra Las Palmas.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Divin Mubama fra West Ham til Manchester City
Note
: Divin Mubama har sin førsteholdsdebut hos West Ham til gode, men på ungdomsholdene imponerer han. Og det har skabt interesse fra Manchester City. West Ham vil dog forlænge med den 16-årige angriber i oktober, når han fylder 17 år.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

Aaron Ramsey fra Juventus til Premier League
Note
: Juventus er klar til at lade Aaron Ramsey smutte helt gratis i januar, og både West Ham, Everton og Newcastle har været sat i forbindelse med midtbanespilleren.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun