Video : Tipsbladet
Ligue 1

Mbappes mor indikerer PSG-forlængelse

Måske er der stadig en lille chance for, at Kylian Mbappe kan forlænge kontrakten med Paris Saint-Germain.

Det lader til at være et spørgsmål om tid, før Kylian Mbappes dage i den franske storklub Paris Saint-Germain er talte. 

Den franske superstjerne forsøgte at komme væk fra klubben i sommer og skifte til Real Madrid, men PSG var stædige og afviste den spanske klubs bud på ham, velvidende at han til næste sommer kan skifte kvit og frit til andre klubber.

Men måske er døren ikke lukket helt til PSG, når det kommer til stykket. Kylian Mbappes mor, Fayza Lamari, fortæller til mediet Le Parisien, at det ikke er utænkeligt, at Mbappe forlænger kontrakten med et år i PSG. 

- Vi taler i øjeblikket med PSG, og det går godt. Jeg snakkede endda med Leonardo (klubbens sportschef, red.). sidste aften (mandags, red.). Men vil vi nå til enighed? En ting er sikkert: Han vil give alt for at vinde Champions League i denne sæson. 

- Kylian er nødt til at føle sig tilfreds. Hvis han er utilfreds, er han i stand til at fortælle dig, at han vil stoppe sin karriere. Og det siger han faktisk for ofte (siger hun smilende). Det kan ændre sig fra dag til dag med Kylian, fortæller hun. 

Lamari er sammen med franskmandens far Wilfrid Mbappe og hans advokat Delphine Verheyden ansvarlig for at styre Kylian Mbappes karriere. 

I denne sæson har Mbappe scoret fire mål i 11 kampe for PSG.