Video : Tipsbladet
Superliga

FCM melder ud: Her ventes topscorer tilbage

Junior Brumado er ude i den kommende tid, lyder det fra midtjyderne.

FC Midtjyllands topscorer, Junior Brumado, måtte udgå i smerter i weekendens kamp mod FC Nordsjælland, og nu venter der en halvlang skadespause til den brasilianske angriber.

Tirsdag formiddag kunne Ekstra Bladet skrive om en forventet pause på op til fire uger som følge af en forstuvet ankel, og nu har FC Midtjylland selv meldt ud om skadens omfang. Her lyder nogenlunde samme melding.

- Junior Brumado måtte udgå med en skade i anklen efter en time af kampen mod FC Nordsjælland i weekenden og undersøgelser har nu klarlagt skadens omfang.

- Topscoreren må sidde ude i de kommende uger og forventes tilbage på banen efter den kommende landsholdstermin, skriver “Ulvene” på deres hjemmeside.

Den næste landskampspause er i november, og FC Midtjyllands første kamp efter landskampspausen er mod Brøndby IF den 21. november på hjemmebane. Herefter skal de møde Braga og Ludogorets i Europa Leagues gruppespil samt Vejle Boldklub i ligaen.

Junior Brumado, der med syv fuldtræffere er delt topscorer i Superligaen, misser efter alt at dømme to kampe møde Røde Stjerne i Europa League samt kampe mod SønderjyskE, AaB, Randers FC og AGF i den danske liga.

I hans sted må unge Victor Lind eller rekordkøbet Marrony sandsynligvis overtage rollen som frontangriber.