Manchester United var nede med to mål mod Atalanta, men endte alligevel med at vinde.

Det har sandt for dyden ikke været nogle gode uger for Manchester United, men onsdag aften fik klubben med Ole Gunnar Solskjær på sidelinjen en tiltrængt succesoplevelse.

For det engelske hold vandt 3-2 hjemme over Atalanta i Champions League-gruppespillet efter en flot comeback, hvor man ved pausen var bagud 0-2 efter mål af Mario Pasalic og Merih Demiral.

Atalanta med Joakim Mæhle i startopstillingen spillede friskt og direkte, og begge hold havde masser af muligheder for at score mål.

Mål scorede Manchester United dog i anden halvleg, hvor det for alvor tog fart. Først spillede Bruno Fernandes Marcus Rashford i dybden med en genial ydersideaflevering, og den tilbagevendte englænder scorede sikkert med en inderside.

Manchester United lagde et stort pres hele anden halvleg, og Atalanta havde problemer med at få sat noget som helst sammen.

Derfor var det også fortjent, at anfører Harry Maguire udlignede på en flot afslutning med et kvarter tilbage af kampen.

Manchester United var dog ikke færdige, og med små ni minutter tilbage af kampen blev matchvindermålet sendt i netmaskerne af Cristiano Ronaldo. Luke Shaw sendte et præcist indlæg ind i boksen, og portugiseren hoppede højest og headede flot bolden i mål.

Med sejren topper Manchester United sin gruppe, mens Atalanta er nummer to.