Video : Tipsbladet
Superliga

Viborg-fanbus angrebet med brosten i Aalborg

Inden mandagens kamp blev en bus med Viborg-fans angrebet, lyder det.

Der var fanuroligheder ved søndagens derby mellem Brøndby IF og FC København, og det var der også inden mandagskampen mellem AaB og Viborg FF. Således blev en bus med viborgensiske fans angrebet med brosten.

Det bekræfter vagtchef ved Nordjyllands Politi, Jess Falberg, over for B.T.

På det sociale medie Twitter har flere Viborg-fans delt billeder af, at bussen blev angrebet, og at en råde blev smadret i bussen. Episoden skete efter sigende uden for stadion kort inden kampstart, men Nordjyllands Politi forventer, at det bliver svært at finde gerningsmanden.

- Hvis vi får fat i stenen kan vi undersøge den for, om der skulle være noget dna på den, men jeg tror det bliver svært at finde ud af, hvem der kastede den, siger vagtchef Jess Falberg til B.T.

Dog har Nordjyllands Politi sendt ekstra mandskab til Aalborg for at eskortere Viborgs fans sikkert afsted. Ingen kom desuden til skade i angrebet.

Ovenpå søndagens ballade ved det københavnske derby mellem Brøndby IF og FC København blev hele 61 voldssager oprettet hos politiet, der ser en bekymrende tendens i forbindelse med fanuroligheder. Læs mere om det her.

Her kan du se et billede af bussen: