Video : Tipsbladet
Superliga

- Jeg var ved at eksplodere

AGF-keeper Jesper Hansen havde meget at se til fredag aften mod Silkeborg - specielt når SIF kom igennem i højre side.

At det ikke blev til flere scoringer end to, da AGF og Silkeborg IF mødtes fredag aften i et opgør, der endte 1-1, skyldes de to målmænd, der begge lavede masser af gode redninger.

Især keeper Jesper Hansen havde mange redninger, og han kunne godt fornemme i kampens løb, at AGF havde problemer med SIF's højre side. Det fortæller han i et interview med Århus Sitfstidende.

Silkeborgs U21-landsholdsspiller Rasmus Carstensen var flyvende og kom i mange løb fra sin plads som højre back, hvor han mange gange kom ned bag AGF-backen og til indlæg, og det var også netop Carstensen, der i anden halvleg scorede SIF's eneste mål.

Jesper Hansen kunne se de mange problemer, som SIF formåede at skabe - og de kom næsten udelukkende fra højre, hvor Carstensen havde og har et godt samarbejde med Sebastian Jørgensen.

- Jeg var ved at eksplodere efter den tredje flade bold fra deres højre back. Jeg stod og tænkte, at 'nu løber de jo bare rundt om os'. Derfor var jeg efter de andre, og det kan man nok også fornemme på TV-billederne, sagde Jesper Hansen til Århus Stiftstidende efter kampen.

AGF var foran og havde muligheder for at gøre det til 2-0, men SIF kom tilbage i opgøret og havde også muligheder til at vinde kampen.

Det uafgjorte resultat betyder, at SIF overvintrer på sjettepladsen, mens AGF er nummer syv, men kan dumpe ned som nummer otte, hvis Viborg FF besejrer SønderjyskE søndag.