Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Derfor kan Mikael Uhre blive i Brøndby

Mange forventer, at Brøndby kommer til at sælge topscoreren, men det måske slet ikke så sikkert, at det kommer til at ske.

Der spekuleres på det kraftigste i, at Brøndby kommer til at sælge den brandvarme angriber Mikael Uhre i vinterens transfervindue, som åbner om en lille måneds tid. 

Situationen med den 27-årige topscorer er nemlig den, at han har kontraktudløb i Brøndby IF om et år, og derfor er det altså ved at være ope over, hvis klubben ønsker at tjene gode penge på Uhre. 

Flere medier har spekuleret i, at Brøndby vil kunne gå 10 millioner kroner for angriberen, men forleden skrev B.T., at den danske mestre har skruet prisen op til 15 millioner kroner. 

Det er dog slet ikke sikkert, at det ender med et salg af Uhre. Det mener NordicBet-journalisten Søren Sorgenfri, der er kendt for at have et indgående kendskab til, hvad der røer på sig på det danske transfermarked.

I en klumme på NordicBet skriver han, at Brøndby IF ifølge ham kommer til at have is i maven og afvise buddene på Uhre, såfremt de ikke er lukrative nok. Alt taget i betragtning er det nemlig det hele værd iføgle Sorgenfri.

- Det er ganske enkelt investeringen værd at have råd til at sige nej til 10 millioner kroner. Så skal Uhre sælges, så bliver det til overpris – alder og potentiale taget i betragtning – og i et marked, der rimer på covid-19, hvor en stor del af Europas klubber fra den hylde, der kunne se Uhres vej allerede nu, har lagt januar måneds vindue på is og arbejder med sommervinduet, skriver han. 

Mikael Uhre har spillet en forrygende efterårsssæson og står i skrivende stund noteret for 11 mål i Superligaen.