PSG dropper Napoli-stjerne - vil handle i Rusland
Foto: Epsilon/Getty Images
Generelle

PSG dropper Napoli-stjerne - vil handle i Rusland

Napolis Allan er ikke længere aktuel i Paris Saint-Germain, der i stedet har kastet sin kærlighed på på FC Zenits Leandro Paredes

Paris Saint-Germain måtte her til aften se FC Barcelona løbe med det hollandske midtbanetalent Frenkie de Jong, som ellers stod meget højt på ønskelisten i Paris. Men de Jong var ikke den eneste midtbanespiller, som var på radaren i den franske storklub.

Der var nemlig også sendt et bud afsted på brasilianske Allan, der tørner ud for Serie A-klubben Napoli. Buddet lød på 100 millioner euro, eller cirka 750 millioner kroner. Men det var ikke nok for Napilis karismatiske præsident, Aurelio De Laurentiis, der ikke ville acceptere et bud på under 120 millioner euro, næsten 900 millioner kroner.

Det var for meget for Paris Saint-Germain, der derfor har besluttet sig for at droppe interessen i Allan. Nu kigger de i stedet mod Rusland, hvor Leandro Paredes spiller for storklubben FC Zenit. De to klubber er ifølge Football Italia blevet enige om en handel til en værdi på 40 millioner euro, lidt under 300 millioner kroner. Derudover kan der komme op mod 7 millioner kroner i bonusser, men ikke desto mindre stadig en markant mindre handel, end hvis det i stedet var blevet Allan.

Ifølge Football Italias oplysninger skriver Leandro Paredes meget snart under på en kontrakt til sommeren 2023. Den argentinske landsholdsspiller, der også kan skrive den italienske storklub Roma på CV'et, har angiveligt forladt FC Zenits træningslejr for at få skiftet på plads.

Paris Saint-Germain ser derfor ud til alligevel at få forstærket midtbanen i dette transfervindue, selvom de altså ikke får fat på deres to øverste prioriteter i Frenkie de Jong og Allan.