Video : Tipsbladet
Generelle

Unai Emery vil vinde noget vigtigt med Arsenal

Unai Emery er den Arsenal-træner, der har vundet flest kampe i den første sæson. Han foretrækker dog at vinde noget vigtigt med klubben.

Arsenal har i denne sæson vundet 32 ud af 50 mulige kampe. Dermed har Unai Emery vundet ni kampe mere end Arsene Wenger gjorde i hans første sæson for London-klubben. 

Den nuværende Arsenal-træner er glad for at have slået rekorden for flest vundne kampe i den første sæson, men han understreger, at han hellere vil vinde noget vigtigt med klubben. 

- Jeg vil have muligheden for at vinde noget vigtigt med klubben. Jeg synes, at vi udvikler os godt i øjeblikket, og vi kan selv sørge for at vinde noget vigtigt i denne sæson. Jeg er stolt af spillerne, jeg er stolt af klubben, jeg er stolt af fansene, og jeg er stolt af den situation, vi står i lige nu, hvor vi har muligheder i Europa League og Premier League, siger han ifølge Sky Sports. 

Arsenal ligger i øjeblikket nummer fire i Premier League med blot et point op til Tottenham på tredjepladsen. Derudover er de nået til semifinalen i Europa League, hvor Valencia venter. Klubben har altså alle muligheder for at tilkæmpe sig en plads i Champions League næste sæson, hvilket er altafgørende ifølge Emery. 

- Vi vil spille Champions League næste sæson, men vi ved, at det bliver svært. Derfor har vi brug for 100 procents fokus fra alle, og vi er nødt til at have alle mand klar, siger han ifølge Sky Sports. 

Arsenals næste udfordring er Crystal Palace, som de tager imod søndag hjemme på Emirates Stadium.