Video : Tipsbladet
Generelle

Bitter Messi går i flæsket på Barça-boss: Du må nævne navne

Lionel Messi går nu i flæsket på Barcelonas fodbolddirektør Eric Abidal, som har sat spørgsmålstegn ved Barcelona-spillernes engagement.

Barcelona-direktør Eric Abidal anklagede tidligere på ugen klubbens spillere for at være medskyldige i fyringen af Ernesto Valverde. 

- Der var mange spillere, der ikke var tilfredse, og som ikke arbejdede hårdt. Og der var også problemer med den interne kommunikation. Forholdet mellem træneren og truppen var altid fint, men de her ting er noget, som jeg som tidligere spiller kan fornemme. Jeg fortalte klubben, hvad jeg tænkte, og de var nødt til tage en beslutning, lød det ifølge Sport fra Abidal.

Svar fra Messi
Det virker dog ikke til, at Lionel Messi sætter pris på Abidals anklager mod spillertruppen. Barcelona-kaptajnen valgte således tirsdag at give sin tidligere holdkammerat svar på tiltale på Instagram. Ifølge Messi har ledelsen således også et ansvar for den nuværende situation. 

- For at være ærlig, så kan jeg ikke lide at gøre den her slags ting. Men jeg mener, at alle bør tage ansvar for at løse deres egne opgaver, og bekymre sig om sine egne ansvarsområder, lød det ifølge Marca fra Messi, der samtidig lagde et skærmbillede af Abidals udtalelser op.

- Spillerne er ansvarlige for, hvad der sker på banen, og vi er også de første til at erkende, hvis vi ikke gør det godt. Dem, der har ansvaret for ledelsesdelen, bør også påtage sig ansvar og stå på mål for de beslutninger, de tager. Og sidst, men ikke mindst, så bør man komme med navne, når man taler om spillere. Ellers bliver vi sværtet til af kommentarer, der kommer ud, og som ikke er sande.

Det lyder således til, at Eric Abidal havde en stor rolle i fyringen af Ernesto Valverde. Og Messi stikker i sin kommentar muligvis også til Eric Abidals manglende held med at finde en afløser for Luis Suárez i vinterens transfervindue.