Video : Tipsbladet
Generelle

Bitter Conte om bænket Eriksen: Vi kom hertil uden ham

Inter var søndag på vej tilbage på førstepladsen i Serie A, men Antonio Contes tropper måtte i sidste ende rejse hjem fra Rom med et 2-1-nederlag til Lazio. Christian Eriksen måtte nøjes med 13 minutter på banen.

Inter kunne søndag have spillet sig op på førstepladsen i Serie A, da Antonio Contes tropper gæstede Lazio, der inden kampen lå på tredjepladsen.

Conte havde valgt at starte med Christian Eriksen på bænken, og det så ud til at være en fin dispositon, da Ashley Young kort før pausen bragte gæsterne i front.

Smed sejren væk
I anden halvleg gik det dog ned ad bakke for Inter, idet Lazio formåede at vende fiasko til triumf. Ciro Immobile eksekverede således et straffespark, inden Sergej Milinkovic-Savic med 20 minutter igen fik banket sejrsmålet i netmaskerne.

Christian Eriksen fik de sidste 13 minutter på banen, men danskeren kunne altså ikke lave om på resultatet, der betyder, at Inter dropper ned på tredjepladsen i tabellen - tre point efter Juventus, og to point efter Lazio.

- Vi var bange. Nogle gange, når man er foran, begynder man at forsvare resultatet. Jeg mener, at angreb er det bedste forsvar, lyder det ifølge Corriere dello Sport fra Antonio Conte.

Inter-bossen blev også spurgt til sin sparsomme brug af Christian Eriksen.

- Jeg er nødt til at finde en balance. Vi må ikke tro, at én spiller kan ændre holdets skæbne. Vi kom hertil uden Eriksen.