Video : Tipsbladet
Champions League

Napoli-stjerne vil ikke sammenligne Messi med Maradona: Han er hellig

Lionel Messi er måske nok den bedste spiller i verden, men han kan alligevel ikke sammenlignes med Diego Maradona. For folk i Napoli er han nemlig hellig, fortæller Napolis Lorenzo Insigne.

Når Napoli tirsdag aften får besøg af FC Barcelona i Champions League, får de også besøg af verdens bedste fodboldspilleri form af Lionel Messi.

Det mener Napoli-profilen Lorenzo Insigne.

Den 28-årige offensivsspiller nægter dog at sammenligne argentinske Messi med landsmanden Diego Maradona, som mange ellers har gjort det før i tiden.

- Lige i øjeblikket er Messi den bedste spiller i verden, men jeg kan ikke sammenligne ham med Maradona, fordi for os napolitanere er Diego hellig. Men lige nu er Messi den bedste, siger Insigne til spanske Marca.

Napoli har haft en skuffende sæson i den italienske Serie A, men i efteråret beviste holdet, at det stadig er i stand til at levere store præstationer, da italienerne besejrede de forsvarende Champions League-vindere fra Liverpool med 2-0 på eget græs.

Skal Napoli også slå FC Barcelona, bliver der endnu engang behov for en stor præstation, vurderer Insigne.

- Vi skal spille en perfekt kamp. Vi skal være gode i angrebet og i forsvaret, og det er en stor udfordring. Atmosfæren bliver speciel på San Paulo, og måden, som fansene råber på under Champions League-hymnen, kan jeg godt vænne mig til. Jeg er sikker på, at de vil hjælpe os i morgen, fortæller Insigne.

Der er kampstart på Stadio San Paulo tirsdag aften klokken 21.00.