Video : Tipsbladet
Europa League

Slog Ajax ud: Getafe brugte Barca-stjernes kritik som motivation

Barcelona-stjerne kritiserede Getafes spillestil, og Getafe brugte kritikken som motivation til torsdagens kamp mod Ajax.

Ajax røg torsdag aften ud af Europa League efter et samlet 3-2-nederlag til spanske Getafe, og det kan hollænderne blandt andet takke deres tidligere stjerne Frenkie de Jong for.

Efter at Getafe vandt det første opgør med 2-0 på hjemmebane, var hollandske Frenkie de Jong langt fra imponeret med Getafes spillestil. Og hollænderen, der nu spiller i FC Barcelona, meddelte sin utilfredshed med spillestilen efterfølgende.

- Getafe spiller ikke for at underholde fans. Det irriterer mig at se dem spille, fortalte han ifølge flere spanske medier. 

Den kommentar gik ikke ubemærket hen, og i Getafe-lejren blev den brugt som motivation til torsdagens returopgør i Holland. Frenkie de Jongs kommentarer var blevet printet ud og sat op på væggene i spaniernes omklædningsrum for at motivere Getafe-spillerne. Det skriver hollandske Voetbal Primeur.

Selvom det ikke lykkedes Getafe at vinde returopgøret, tabte de blot 2-1, og det var altså nok til at sikre en samlet sejr og videre avancement.

I 1/8-finalerne af Europa League skal Getafe møde Christian Eriksen og Inter.