Video : Tipsbladet
Generelle

Brasiliansk verdensmester slår fast: Jeg var bedre end Messi og Ronaldo

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Neymar anses for at være cremen af cremen indenfor fodboldens verden. Men en tidligere brasiliansk verdensmester slår nu fast, at ingen af de tre kan kalde sig bedre end ham.

Edilson opnåede kun 21 landskampe for Brasilien, men angriberen var med til at sikre VM-triumfen i 2002, hvor han dog primært startede på bænken.

Og nu slår den tidligere Palmerias- og Corinthians-spiller så fast, at hans VM-guldmedalje gør ham til en større spiller end Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Neymar.

Har personlighed
Edilson, som indstillede karrieren i 2010, var aldrig i nærheden af at vinde Ballon d'Or. Alligevel mener han dog, at Messi og Ronaldo er nødt til at vinde VM, hvis de vil anses for at være bedre end ham.

- Da jeg var bedst, var jeg bedre end Neymar. Han er nødt til at vinde VM, hvis han skal kunne sige, at han er bedre end mig. Jeg har personlighed. Hvis Messi skal kunne sige, at han er bedre end mig, så er han nødt til at vinde VM, lyder det ifølge TV Bandeirantes fra Edilson.

- Cristiano Ronaldo lever kun af sin styrke. Han sparker godt med begge ben. Men jeg havde flere evner end ham. 

Ved VM-slutrunden i 2002 startede Edilson inde i kampene mod Costa Rica og Tyrkiet, mens han blev indskiftet i kampene mod England og Kina.