Video : Tipsbladet
Generelle

Ex-United-spiller: Hårde Roy Keane gjorde Ronaldo til en verdensklassespiller

Den tidligere Manchester United-spiller Eric Djemba-Djemba forklarer nu, hvilken betydning Roy Keane havde for Cristiano Ronaldo tidligt i portugiserens karriere.

I 2003 hentede Sir Alex Ferguson Cristiano Ronaldo til Old Trafford fra Sporting Lissabon for omtrent 100 millioner kroner. 

I knap to sæsoner nåede Ronaldo således at spillede sammen med Roy Keane, der som Manchester United-anfører styrede omklædningsrummet med hård hånd. 

Ronaldo blev da heller ikke skånet af Keane, fortæller Eric Djemba-Djemba, der også spillede i klubben på det tidspunkt. Ifølge Djemba-Djemba, var Keane imidlertid afgørende for Ronaldos udvikling. 

- Jeg kan helt sikkert sige, at Keane var hård mod Ronaldo på banen og til træning, fordi han ville have, Ronaldo skulle blive bedre. Og han vidste, at han kunne blive så meget bedre, og komme til, hvor han er nu, siger Djemba-Djemba ifølge The Sun. 

- At have nogen som Keane til at være vred over for Ronaldo, har helt sikkert hjulpet til at blive den spiller, han er, på den lange bane.