Video : Tipsbladet
Generelle

Transferekspert: Disse tre stjerner har størst chance for at slå Neymars rekord

Den italienske transferguru Fabrizio Romano har udpeget de tre spillere, der har bedst mulighed for at slå Neymars rekord som verdens dyreste spiller.

Neymar har i de seneste tre år haft æren af at kunne kalde sig verdenshistoriens dyreste fodboldspiller, efter at Paris Saint-Germain i 2017 hentede brasilianeren for 1,6 milliarder kroner i Barcelona.

Men ifølge den italienske transferjournalist Fabrizio Romano, der arbejder for Sky Sport Italia og The Guardian, er der tre lysende stjerner på fodboldhimlen, som inden længe kan snuppe rekorden fra Neymar. 

Peger på tre unge angribere
I et interview med SPORTbible blev Fabrizio Romano således bedt om at pege på tre spillere, der har potentiale til at slå Neymars transferrekord en gang i fremtiden.

- Jeg tror, at en spiller som Haaland, som er så ung og allerede er blevet handlet for 185 millioner kroner... han kan slå rekorden. Han har en frikøbsklausul på 560 millioner kroner. Hvis jeg skal pege på én spiller, så vil jeg sige ham. For jeg elsker ham som spiller. Hans stil og hans mentalitet. Han er en maskine, en robot, lyder det fra Romano.

- Jeg kan godt lide ham, og jeg er overbevist om, at han er fremtidens angriber. I øjeblikket har vi ikke så mange unge topangribere, bortset fra Haaland og Lautaro Martinez. Jeg kan godt se dem slå Neymars rekord i fremtiden. Haalands agent, Mino Raiola, er en fænomenal sælger, og han vil forsøge sig hos mange klubber. 

- Derudover er jeg også nødt til at nævnte Kylian Mbappé, fremtidens Ballon d'Or-vinder. Han har også en fantastisk mulighed for at slå rekorden. Som jeg ser det, så kommer Real Madrid til at gå efter ham i fremtiden. Jeg tror, at Mbappé, Lautaro og Haaland kan blive spillerne, som slår rekorden.