Video : Tipsbladet
Rygter

Har brugt 3,2 milliarder på forsvarere: Nu vil Guardiola hente profil i Ajax

Pep Guardiola har brugt vanvittige summer på forsvarsspillere i Manchester City, men spanieren leder stadig efter en venstreback.

Med indkøbet af Ruben Dias har Pep Guardiola i sin tid som Manchester City-boss brugt 3,27 milliarder kroner på forsvarsspillere. 

Alligevel råder spanieren ikke over en pålidelig venstreback.

Har kig på argentiner
Det skal der dog rådes bod på nu. Efter søndagens ydmygende 5-2-nederlag til Leicester har Manchester City således rettet blikket mod Ajax-venstrebacken Nicolas Tagliafico. Det skriver den engelske avis The Telegraph. 

Et indkøb af den argentinske landsholdsspiller er dog afhængigt af, at Manchester City får held med at afskibe ukraineren Oleksandr Zinchenko.

Ifølge aviser som The Times og The Telegraph betaler Manchester City 530 millioner kroner for Ruben Dias, der forventes præsenteret senere på ugen.

Upålidelige venstrebacker
På venstrebackpositionen har hverken Zinchenko eller Benjamin Mendy (som kostede 425 millioner kroner) overbevist Guardiola, og City-bossen er klar til at tage afsked med begge. I Manchester City er vurderingen dog, at det vil være nemmest at komme af med ukraineren.

Benjamin Mendy leverede en fæl præstation i søndagens ydmygelse mod Leicester, hvor franskmanden blandt andet begik et straffespark. I City er man dog klar over, at det kan blive svært at sælge Mendy, der har været hårdt plaget af skader.