Video : Tipsbladet
Champions League

Overrasket legende: Han er sæsonens bedste indkøb

Ifølge den tidligere stjerne Michael Owen har Liverpool lavet sæsonens bedste indkøb i Premier League.

I sommerens transfervindue købte Liverpool den portugisiske angriber Diogo Jota fra Wolverhampton, men få havde nok forudset, at han ville få den start, han har fået. 

Med ni mål på 15 kampe har den 23-årige portugiser vist sig at være alle pengene værd, og han har i den grad imponeret og overrasket mange eksperter. I hvert fald har Diego Jota overbevist den tidligere Liverpool-stjerne Michael Owen.

- Ingen kunne have forudsagt, at han være så god fra starten af. Man bliver nødt til at sige, at han er sæsonens bedste indkøb indtil videre i Premier League, siger Michael Owen ifølge BT Sport.

- Han har overrasket mig med sin fart, må jeg indrømme. Jeg synes, ​​han er langt hurtigere, end jeg gav ham kredit for. Mod Atalanta var han elektrisk. Han udstråler bare ro. Mange mennesker får panik, og de skyder, så snart de får nogen form for plads.

- Han har scoret med hovedet, højre fod og venstre fod. Han har scoret med alt hidtil, og han har lignet “the real deal” med hensyn til at gå ind i spillet Ingen kunne have forestillet sig den kvalitet, han hidtil har vist.

Diogo Jota kom til Liverpool for et beløb, der menes at være i omegnen af 375 millioner kroner.