Video : Tipsbladet
Rygter

Et bjerg, der bliver svært at bestige: Conte kan blive nødt til at bruge Eriksen

Meget tyder på, at Christian Eriksen kommer til at spille sæsonen færdig i Inter.

Det lå egentligt mere eller mindre fast, at Christian Eriksen skulle væk fra Inter i løbet af januar. 

Inters egen sportsdirektør bekræftede således før jul, at det var det, der skulle ske, fordi den danske landsholdsstjerne ikke passer sig til Milano-klubbens spillestil.

Et hav af klubber blev i de efterfølgende uger kædet sammen med Eriksen, men intet af det har været særligt konkret. Og i weekenden lukkede Inter-cheftræner Antonio Conte så mere eller mindre døren for Christian Eriksen, ved at udtale, at ingen spillere vil blive købt eller solgt i dette vindue

Selv en lejeaftale virker urealistisk
Conte gjorde det klart, at det er en besked, han har fået overleveret fra ledelsen, og dermed ser det altså ud til, at det anstrengte forhold mellem Conte og Eriksen kommer til at fortsætte indtil minimum til sommer. Det italienske medie SportMediaset peger da også på, at det i midt i denne pandemi-tid bare ikke er særligt attraktivt at hente den meget dyre Christian Eriksen.

- På et marked, der er påvirket af en global krise, kan det ikke udelukkes, at Eriksen i sidste ende bliver i Milano. Ledelsen leder stadig efter en klub, der vil leje spilleren og betale minimum en del af hans løn. Men lønnen på 7,5 millioner euro (56 millioner kroner, red.) virker i tiltagende grad som et bjerg, der bliber svært at bestige. Og lige nu ser selv en lejeaftale svær ud. Det er årsagen til, at danskeren kan komme i aktion allerede i pokalkampen mod Fiorentina, skriver SportMediaset således. 

Dermed er der altså meget, der tyder på, at Antonio Conte kan blive nødsaget til at finde en måde at bruge Christian Eriksen på, idet Inter-bossen altså ikke kan komme af med den danske midtbanespiller. Planen var ellers, at et salg af Eriksen skulle finansiere indkøb af vigtige forstærkninger.