Video : Tipsbladet
Champions League

Zidane giver svar på tiltale efter Klopp-stikpille

Jürgen Klopp virkede ikke specielt glad for at spille tirsdagens Champions League-kvartfinale på et stadion, der ifølge tyskeren er 'en træningsbane'. Zinedine Zidane giver dog ikke det store for Klopps kritik.

Zinedine Zidane har givet Jürgen Klopp svar på tiltale, efter at tyskeren udtalte, at Estadio Alfredo Di Stéfano føltes mere som 'en træningsbane'. 

Liverpool tabte tirsdag med 3-1 til Real Madrid på stadionet, der har en kapacitet på 6000 tilskuere. Allerede inden kampen indikerede Jürgen Klopp dog, at Liverpool-spillerne kunne få vanskeligheder med at vænne sig til en kamp på det lille stadion. 

- Vi har selvfølgelig vænnet os til at spille for tomme tribuner, men det her er fuldstændigt anderledes. Det her er en træningsbane... det er meget anderledes end alt andet, vi har prøvet, lød det således, ifølge ESPN, fra Klopp på pressemødet. 

Stolt Zidane
Efter Real Madrids 3-1-sejr slog Zinedine Zidane dog fast, at han ikke har noget problem ved at spille på Estadio Alfredo Di Stéfano.

- Det her er vores stadion. Vi spiller her, og vi er stolte over at spille på Estadio Alfredo Di Stéfano, lød det således fra franskmanden, der altså ikke gav meget for Klopps stikpille. 

Real Madrid har spillet holdets hjemmekampe på Alfredo Di Stéfano siden juni sidste år, idet Santiago Bernabéu er ved at blive renoveret. Real Madrids seneste kamp på Santiago Bernabéu var mod Barcelona den 1. marts 2020. 

Virkeligt underligt
Med 3-1-nederlaget venter der altså Liverpool lidt af en udfordring på Anfield, men Jürgen Klopp er fuld af optimisme inden returkampen.

- Det kommer til at blive en virkelig tricky udfordring for Real Madrid på Anfield, med eller uden tilskuere. Det var virkeligt underligt her til aften. Det var meget svært. En anderledes situation, hvad stadionet angår. I det mindste er Anfield et reelt stadion, og det bliver godt for os. 

Real Madrid vandt med 3-0 den seneste gang, madrilenerne gæstede Anfield. Det skete i Champions League-gruppespillet i 2014/15-sæsonen, hvor Cristiano Ronaldo og Karim Benzema scorede målene for Real Madrid.