Video : Tipsbladet
Generelle

Super League-kollaps? Ekspert forventer, at denne storklub får kolde fødder

Ifølge Liverpool-legenden Jamie Carragher vil Super League-projektet styrte i grus, hvis blot én af de seks engelske klubber vælger at trække sig. Og ifølge den tidligere Manchester United-kaptajn Gary Neville er det mest sandsynligt, at Manchester City bliver den første klub til at få kolde fødder.

Fodboldverdenen blev ramt af lidt af en bombe, da 12 af Europas største klubber meldte ud, at de vil starte en udbryderliga ved navn Super League. 

Ifølge den tidligere Manchester United-kaptajn Gary Neville er Manchester City dog nok den klub, der har størst sandsynlighed for at få kolde fødder, hvad Super League-projektet angår.  

- Joel Glazer (Manchester United-boss, red.) bliver svær at få til at ombestemme sig. Jürgen Klopp og de erfarne spiller kan få FSG (Liverpools ejere, red.) til at ombestemme sig. Manchester City er de mest sandsynlige, i forhold til at få kolde fødder. Det her er ikke for dem! De tre andre (Chelsea, Arsenal og Tottenham, red.) vil gøre det samme, som de tre førstnævnte vælger at gøre, lyder det således på Twitter fra Gary Neville. 

City er ikke i økonomiske problemer
Mandag forklarede Gary Neville nærmere, hvorfor Manchester City meget vel kan finde på at trække sig fra det voldsomt udskældte Super League-projekt. 

- Hvorfor vil Abu Dhabi-folkene opbygge et fodboldnetværk? Det, de har opbygget i den østlige del af Manchester, er utroligt. De har skabt en arv heromkring, ganske givet af kommercielle grunde selvfølgelig. Hvorfor går de med til det her? De har ikke brug for penge. De har Pep, den mest utrolige træner. City er nødt til at trække sig, lød det således, ifølge Sky Sports, fra Gary Neville. 

Ifølge Daily Mail er Chelsea og Manchester City de to engelske klubber, der er 'mindst dedikerede' til Super League-projektet. Liverpool-ikonet Jamie Carragher udtalte mandag, at Super League-planerne vil kollapse, hvis blot én af de seks engelske klubber vælger at trække stikket.