Video : Tipsbladet
Rygter

Milan pønser på at hente offensivspiller i Dortmund

Milan leder efter en erstatning for Hakan Calhanoglu, og Simon Kjærs klub har angiveligt en tysker i kikkerten.

Milan har i den seneste tid været kædet sammen med en række offensive midtbanespillere, efter at Milano-klubben måtte se Hakan Calhanoglu skifte til Inter på en fri transfer. 

Og ifølge det italienske medie Calciomercato har Paolo Maldini, Milans tekniske direktør, blandt andet rettet kikkerten mod Bundesligaen, hvor den italienske legende har et godt øje til en af Thomas Delaneys holdkammerater i Dortmund. 

Lazio er også inde i billedet
Der er tale om Julian Brandt, der blot startede inde i 17 Bundesliga-kampe i sidste sæson, hvilket har ført til rygter om et exit for den 25-årige tysker.

- Brandt er en spændende spillertype, en af de mest interessante spillere i tysk fodbold i de senere år, især fordi hans potentiale endnu ikke er blevet udløst fuldstændigt, lyder det fra Calciomercato, der også nævner Lazio som en mulig destination for Julian Brandt, som Dortmund i 2019 hentede for 185 millioner kroner i Leverkusen.

I de seneste uger har Milan også været kædet sammen med offensive midtbanespillere som Isco, James Rodriguez, Philippe Courinho, Mikkel Damsgaard og Hakim Ziyech.