Video : Tipsbladet
VM

Nadim-agent: Hun fik intet for Qatar-begivenhed

Der var ingen form for betaling for Nadia Nadims besøg ved FIFA Arab Cup, fastslår hendes agent.

Den danske kvindelandsholdsspiller Nadia Nadim gjorde sig før jul uheldigt bemærket, da hun dukkede op med FIFA Arab Cup i Qatar, hvor hun var en af de fodbold-personligheder, som var til stede.

Foruden hende var David Beckham også, som arbejder som ambassadør for VM i Qatar om mindre end et år. Det tjener han godt på at være, men for Nadia Nadim er det noget anderledes, fortæller hendes agent Michael Kallbäck i et interview med B.T.

Her kommer han blandt andet ind på årsagen til turen til Qatar, ligesom han understreger, at hun ikke har fået penge for at være der.

- Nadia rejste til Qatar på grund af et lægebesøg, og hun optrådte på WISE-topmødet, som var en betalt optræden. Den optræden har intet at gøre med hverken Qatar eller det kommende VM, siger han og fortsætter:

- Hvad hun derudover gjorde under sit besøg, har været uden nogen form for betaling eller økonomisk kompensation, lyder det fra Michael Kallbäck.

Selv holdte hun dog langt fra oplevelsen skjult, da hun har delt billeder af seancen, hvor hun ligesom de øvrige deltagere var iført den særlige t-shirt fra Arab Cup.

Nadia Nadim har desuden også selv været ude med en melding på sin Instagram-profil om situationen. Læs mere om det her.