Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: Viborg har Grønning-afløser på plads

Få de seneste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Marokhy Ndione fra IF Elfsborg til Viborg FF
Note: Viborg har solgt Sebastian Grønning til sydkoreansk fodbold, men ser nu ud til at have erstatningen på plads. 22-årige Marokhy Ndione, der scorede fem gange i Allsvenskan i den forgangne sæson, er angiveligt tæt på at skifte til Superliga-klubben.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Gisle Thorsen

Álvaro Morata fra Juventus til FC Barcelona
Note: Juventus-træner Massimiliano Allegri har afvist, at Álvaro Morata forlader klubben denne sommer, men angriberen presser på for at komme til FC Barcelona. Den spanske storklub er stadig interesseret i Morata.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport

Armando Broja fra Chelsea til Southampton
Note: Southampton har lejet Armando Broja i Chelsea i denne sæson, men klubben vil også gerne gøre aftalen permanent. Der er dog også andre klubber, der forsøger at kapre den 20-årige angriber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Mykhaylo Mudryk fra Shakhtar Donetsk til Brentford
Note: Mykhaylo Mudryk er et emne i Brentford, og danskerklubben overvejer at byde på den ukrainske kantspiller. Brentford leder også efter en ny angriber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Youri Tielemans fra Leicester City til Arsenal
Note
: Arsenal er opsat på at forstærke midtbanen. I går forlød det, at klubben var tæt på at hente Arthur Melo i Juventus, og nu forlyder det, at The Gunners også vil have Leicesters Tielemans.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Goal

Amadou Haidara fra RB Leipzig til Newcastle United
Note
: Newcastle forbereder angiveligt at transferbud på midtbanemanden Haidara, der aktuelt er til Africa Cup of Nations med Mali. Tidligere har en anden United-klub, den fra Manchester, også været sat i forbindelse med ham.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Paul Pogba fra Manchester United til Paris Saint-Germain
Note
: Den franske stjernespiller har haft en svingende klubkarriere, siden han kom tilbage til Manchester United i 2016. Nu står han foran kontraktudløb og er også selv interesseret i at vende hjem til Paris.
Sandsynlighed: MIddel
Kilde: L'Equipe

Diego Carlos fra Sevilla til Newcastle United
Note
: Nyrige Newcastle bød i sidste uge 200 millioner kroner på den 28-årige forsvarsspiller, og nu har klubben hævet buddet til 250 millioner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Talksport