Video : Tipsbladet
Rygter

Avis: Lingard nærmer sig klubskifte

Jesse Lingard kan meget vel have spillet sin sidste kamp for Manchester United.

Newcastle hentede lørdag tre tiltrængte point mod Leeds, men Eddie Howes mandskab befinder sig stadig under nedrykningsstregen i Premier League. 

Og dermed er der en bred forventning om, at Newcastles nye ejere nok vil forsøge at gennemføre flere indkøb i løbet af transfervinduets sidste uge. 

Manchester United-reserven Jesse Lingard har været nævnt som en spiller, som Newcastle er interesseret i. Og ifølge Manchester Evening News har Newcastle stadig ikke opgivet at hente Jesse Lingard. Avisen skriver således, at Newcastle arbejder på at hente den engelske landsholdsspiller på en lejeaftale frem til sommer. 

Transfereksperten Fabrizio Romano har mandag også skrevet, at Newcastle nu igen presser på for at sikre sig den 29-årige Lingard i løbet af de kommende timer. Ifølge Romano forhandler Newcastle i øjeblikket med både Manchester United og Lingards repræsentanter. 

Jesse Lingards aftale med Manchester United udløber til sommer, så offensivspilleren vil dermed have spillet sin sidste kamp for De Røde Djævle, hvis han bliver udlejet til Newcastle.