Video : Tipsbladet
Superliga

Bud på 22,5 millioner afvist: Nu går FCK all in

Superliga-klubben FC København har øjnene stift rettet mod nigeriansk stortalent.

De har allerede lavet flere store signings i form af Denis Vavro og Khouma Babacar, og måske kan der være endnu en stor spiller på vej til FC København.

I hvert fald jagter FCK benhårdt kantspiller Akinkunmi Amoo fra Hammarby, og onsdag kom det frem, at FC København budt 22,5 millioenr kroner for den nigerianske kantspiller.

Buddet blev afvist på den 19-årige FCK'er, men Ekstra Bladet fortæller nu, at FCK ikke er klar til at opgive spilleren, og at man nu "går all in" ham.

Mediet skriver, at FC København anså første bud som "en invitation til forhandling om den eftertragtede diamant."

Samtidig skriver Ekstra Bladet, at FC København anført af sportsdirektør Peter Christiansen godt ved, at der skal flere millioner til, hvis Akinkunmi Amoo skal skifte til København.

Ekstra Bladet skriver, at Hammarby ønsker en pris, der er omkring 45 millioner kroner, og det bliver altså interessant at se, om FCK og Hammarby kan lande et sted midt imellem for den dygtige 19-årige.

 Nigerianeren, der primært spiller på højrekanten, har kontrakt med Hammarby frem til sommeren 2024. Han har scoret 13 gange i 48 førsteholdskampe for Hammarby.