Video : Tipsbladet
La Liga

Nægter at give Real Madrid æresport: En ydmygelse

Real Madrid-spillerne kan glemme alt om en æresport i søndagens udekamp mod Atlético Madrid.

Real Madrid blev spanske mestre i weekenden, men Carlo Ancelottis mandskab får ingen æresport, når de løber på banen søndag aften. 

Således har Atlético Madrid nu meldt ud, at klubben ikke har tænkt sig at følge traditionen med at byde mestrene velkommen med en æresport.

- Visse personer ønsker at ændre det, der oprindeligt blev set som en gestus til at anerkende mestrene, til en pris, som rivalerne skal betale. Med ydmygelse som målet. Atlético Madrid kommer under ingen omstændigheder til at deltage i dette forsøg på hån, hvor sportens sande værdier er gået fuldstændig tabt. Det opfordrer også til spændinger og konfrontationer blandt fansene, lyder det således, ifølge avisen Marca, fra Atlético Madrid i en pressemeddelelse. 

- Vi har været involveret i flere lignende situationer i de senere år, efter at have vundet forskellige trofæer, inklusive to mesterskaber, og nogle gange har der været en form for hyldest fra det andet hold, og andre gange har der ikke været nogen hyldest. Men der har aldrig været genereret en så overdrevet og kunstig kontrovers som det, vi har oplevet i de seneste uger. 

Atlético Madrid, der vandt det spanske mesterskab i sidste sæson, ligger aktuelt på fjerdepladsen i La Liga-tabellen.