Video : Tipsbladet
Landshold

Derfor er Rasmus Falk ikke udtaget til landsholdet

Kasper Hjulmand forklarer, hvorfor hverken Rasmus Falk eller Jesper Lindstrøm er med i landsholdstruppen.

Kasper Hjulmand udtog tirsdag landsholdstruppen til de kommende kampe i Nations League, og her var der flere mere eller mindre bemærkelsesværdige fravær.

Hverken den nyslåede Europa League-vinder Jesper Lindstrøm eller den nyslåede danske mester Rasmus Falk, der har storspillet for FCK, var således med i Hjulmands ellers store trup på hele 29 mand. Men for begges vedkommende er der en god grund til, at de ikke er med

For Jesper Lindstrøm skyldes det nemlig en skade, mens det for FC København-stjernen skyldes en glædelig personlig begivenhed. Det fortæller Hjulmand i forbindelse med udtagelsen.

- Rasmus Falk har lagt sit bryllup nu her i den tid, så han har ikke været i betragtning. Han har ikke været til rådighed, lyder det fra landstræneren.

30-årige Rasmus Falk har tidligere fortalt, at han og kæresten skulle giftes helt tilbage i sommeren 2020, men det er altså blevet udskudt af flere omgange.  

Til pladserne på midtbanen har Hjulmand i stedet valgt Pierre-Emile Højbjerg, Thomas Delaney, Mathias Jensen, Christian Nørgaard, Christian Eriksen og Philip Balling. Derudover træner Morten Hjulmand fra Lecce med i de kommende dage.

Se hele Kasper Hjulmands trup her.