Video : Tipsbladet
Rygter

Medie: Kun én klub har råd til Neymar

Barcelona har ikke råd til at hente Neymar, som Paris Saint-Germain angiveligt er interesseret i at komme af med.

Neymar har haft en sløj sæson i Paris Saint-Germain, og i den franske storklub er man nu angiveligt interesseret i at komme af med brasilianeren. 

Sådan lyder det fra mediet Goal, der skriver, at Paris Saint-Germain denne sommer er klar på at sælge verdenshistoriens dyreste spiller. 

Ifølge Goal er der i Paris Saint-Germain en opfattelse af, at brasilianerens niveau har været nedadgående, hvorfor man er opsat på et salg. Neymar skulle dog ikke selv være interesseret i et skifte, forlyder det. Goal skriver endvidere, at Kylian Mbappé i forbindelse med sin forlængelse har kommunikeret til ledelsen, at han ikke vil være imod et salg af Neymar. 

En retur til Barcelona har været nævnt som en mulighed, men den catalanske klubs præsident, Joan Laporta, har meddelt, at man kun vil kunne hente brasilianeren på en fri transfer. 

- Den eneste klub, der har råd til at købe Neymar og matche hans nuværende løn, er Premier League-klubben Newcastle, der i oktober blev overtaget af en saudiarabisk investeringsfond, skriver Goal. 

Ifølge Goal er Neymar dog ikke særlig interesseret i et skifte til den nordengelske klub, der ikke kan tilbyde Champions League-fodbold i næste sæson.