Video : Tipsbladet
Superliga

Vraget dansker hyldes for god opførsel

Martin Hansen laver ingen ballade i Tyskland, selv om han er røget af holdet i Hannover 96.

Martin Hansen er så langt fra spilletid i 2. Bundesliga-klubben Hannover 96, som man overhovedet kan komme, men den danske målmand tager nedturen med rank ryg.

Den 32-årige keeper spillede i sidste sæson 11 ligakampe for tyskerne, hvor han vekslede mellem at være første- og andetvalg. Nu er han blevet degraderet til fjerdevalg efter Ron-Robert Zieler, Leo Weinkauf og Toni Stahl, og det betyder i praksis, at han ikke kommer til at spille.

Bild skriver, at der internt var frygt for, at Martin Hansen ville tage sin frustration over degraderingen med ind i omklædningsrummet, men samme avis melder, at danskeren har ageret topprofessionelt.

Det er da også det indtryk, Hannover 96's cheftræner Stefan Leitl står med.

- Han opfører sig pænt. Derfor er han også en del af træningen med holdet, siger han.

Hannover 96 håber naturligvis at finde en ny klub til Martin Hansen i løbet af sommeren, men danskeren har en kontrakt frem til sommeren 2023, så i sidste ende er det ham, der bestemmer. Hvis han vælger at blive, må han dog affinde sig med ikke at få spilletid.

Martin Hansen har tidligere tørnet ud for klubber som FC Basel, Viborg FF, ADO Den Haag og FC Nordsjælland. Som ung var han tilknyttet akademiet i Liverpool.