Video : Tipsbladet
Rygter

Rygter: Klar til at byde 75 mio. for dansk bomber

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Stefan Ortega til Manchester City
Note: Stefan Ortega står uden kontrakt efter bruddet med Arminia Bielefeld denne sommer. Pep Guardiola har angiveligt udset sig målmanden som reserve bag Ederson til den kommende sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: GOAL

Robert Lewandowski fra Bayern München til FC Barcelona
Note: Den polske angriber Robert Lewandowski har ytret sit ønske om at prøve noget nyt denne sommer. Det ønske vil FC Barcelona gerne indfri, og de har således også afgivet det første bud på skarpretteren. Det er dog langt under det beløb, som Bayern München kræver for angriberen. Omkring 300 millioner kroner skal der til at lokke sydtyskerne til et salg.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: ESPN

Adrien Rabiot fra Juventus til Chelsea
Note: Adrien Rabiot ønsker angiveligt at forlade Juventus, hvor han kun har et år tilbage af sin kontrakt, og Thomas Tuchel vil gerne hente franskmanden til Stamford Bridge.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tuttosport

Takefusa Kubo fra Real Madrid til Real Sociedad
Note: Real Sociedad forhandler om japanske Takefusa Kubo, og Real Madrid er klar til at sælge. Det er imidlertid et krav fra de spanske mestre, at der inkluderes en tilbagekøbsklausul i aftalen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Cody Gakpo fra PSV Eindhoven til Leeds
Note: Leeds risikerer at miste Raphinha denne sommer, og Premier League-klubben har udset sig hollandske Gody Gakpo som kantspillerens erstatning. Han koster efter sigende omkring 225 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Foot Mercato

Marc Cucurella fra Brighton til Manchester City
Note: Manchester City er langt i forhandlingerne med Brighton-spilleren Marc Cucurella og kan offentliggøre handlen allerede i næste uge. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Football Insider

Andreas Cornelius fra Trabzonspor til Fiorentina
Note: For ganske nyligt forlød det, at Brentford havde lagt et trecifret millionbud på den danske bomber, hvilket hurtigt blev skudt ned igen. Nu er der så nyt om Andreas Cornelius, da Fioretina skulle holde øje med ham, og således være klar til at byde på ham. De er angiveligt klar med 75 millioner kroner, som de vil sende efter landsholdsangriberen i løbet af de kommende dage. Ender Fiorentina med at købe Andreas Cornelius for 75 millioner kroner vil han blive klubbens næstdyreste salg. Yusuf Yazicis 130 millioner kroner, da han blev solgt til Lille, er fortsat Trabzonspors rekord.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Star