Video : Tipsbladet
Champions League

Sender klar besked: Vi skal være overlegne mod FCM

Benficas vicepræsident forventer, at portugiserne viser sig overlegne i næste uges opgør mod FC Midtjylland, selvom den danske klub har startet sæsonen tidligere.

FC Midtjylland skulle tirsdag ud i straffesparkskonkurrence for at slå cypriotiske Larnaca i Champions League-kvalifikationens anden runde, og Bo Henriksens mandskab skal nu møde Benfica i tredje runde. 

FC Midtjylland er blevet kritiseret for tirsdagens indsats, og i Benfica havde man heller ikke ventet, at det skulle blive så tæt i midtjydernes dyst mod Larnaca. 

- Jeg var overrasket over, hvor tæt opgøret mod cyprioterne var. Jeg vil mene, at danskerne var stærkest og at de var favoritten. Hos bookmakerne var det meget ubalanceret. Midtjylland kæmper med om mesterskabet i Danmark, de er det primære hold i Danmark, og de slog Braga i sidste sæson. De har rutinerede spillere, lyder det således, ifølge avisen Record, fra Silvio Cervan, der er vicepræsident i Benfica. 

Cervan har dog en klar forventning om, at Benfica kommer til at dominere i opgøret mod FC Midtjylland. 

- Deres fordel er, at Benfica spiller sæsonens første betydende kamp mod FC Midtjylland, mens de allerede har spillet kampe i kvalifikationen og omtrent fire ligakampe. De har omtrent fem kampe i benene inden det opgør. Benfica er nødt til at være overlegne og vinde, anderledes kan vi ikke anskue det, siger Cervan. 

Det første opgør mellem Benfica og FC Midtjylland spilles på tirsdag klokken 21.00 i Lissabon. Returopgøret i Danmark spilles en uge efter.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.