Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Wass og Brøndby er enige om kontrakten

Der mangler nu, at Atletico kan give slip på landsholdsspilleren.

Brøndby og Daniel Wass har været en flirt i længere tid, og nu lader det til, at man er fundet frem til en løsning. Man venter nu bare på, at Atletico Madrid får erstatningen for danskeren ind.

Det fortæller transferguruen Farzam Abolhosseini i B.T.-podcasten Transfervinduet.

- Daniel Wass og Brøndby er enige om den kontrakt, som han skal have, så alt det personlige er på plads, så nu er det "bare" et spørgsmål om, at Brøndby og Atletico finder ud af en løsesum, siger han og fortsætter:

- Der har også været tidspunkter i det her forløb, hvor man troede, at de bare ville give slip på ham - og så var den jo lige til højrebenet - men det er den altså ikke helt selvfølgelig. Jeg er stadig overbevist om, at det kommer til at ske. Hvorfor skulle det ikke det? Specielt når der er tre parter, som gerne vil det her. Atletico vil gerne give slip, når de har fundet deres højreback, fortæller Abolhosseini.

Den erstatning på højrebacken i Atletico Madrid menes at være Nahuel Molina, som menes at være tæt på at være på plads.

Der bliver desuden peget på, at Wass er sådan en lederskikkelse, som man meget gerne vil have ind på holdet fra den københavnske vestegn.

Det vil samtidig også være at foretrække, hvis de kan få Daniel Wass på plads inden kampene mod Basel i Conference League-kvalifikationen, som de skal møde i næste uge, hvis de slår Pogon fra Polen ud torsdag aften.

Daniel Wass spillede for Brøndby frem til 2011, hvor han skiftede til Benfica.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.