Video : Tipsbladet
Superliga

Er Vallys til FCK nu udelukket? Ikke nødvendigvis

FC København har hentet Mohamed Daramy på en lejeaftale, men det betyder ikke, at "Løverne" nødvendigvis er færdige med at forstærke offensiven.

FC København har onsdag præsenteret Mohamed Daramy på en etårig lejeaftale, og han slutter sig til en trup, der allerede råder over en håndfuld spillere, der gør eller kan gøre sig på kanten.

Med tilgangen råder Jess Thorup og kompagni nu over en trup med hele otte kantspillere. Så hvorfor hente endnu en?

- Først og fremmest når den mulighed opstår for så vild en spiller, der er en så stor profil, har været en profil i FCK, er inde omkring det danske landshold og er en af vores egne, så skal der meget til, før jeg ikke slår til, siger Peter Christiansen, sportsdirektør i FC København, til pressen - heriblandt Tipsbladet - efter onsdagens træning og tilføjer:

- Så vil jeg også sige, at vi skal bruge mange spillere. Vi har et sindssygt vigtigt efterår, og nu har vi endnu et våben. Det er lidt mere til træneren at vælge at imellem.

FC København har desuden været meldt interesserede i flere andre offensive spillere, heriblandt angriber Cyriel Dessers fra Genk og kantspiller Nicolai Vallys fra Silkeborg IF.

Og Daramys tilgang bliver ikke nødvendigvis den sidste tilgang til offensiven. 

- Det vil jeg ikke sige [at det lukker for flere eventuelle offensive forstærkninger]. Der er stadig en måned tilbage, så det er ikke sikkert, siger FC København-bossen.

Og spurgt ind til, om lånet af Daramy specifikt udelukker et køb af Nicolai Vallys, der ligeledes spiller venstre kant, svarer “PC” kortfattet: 

- Ikke nødvendigvis.

Foruden Mohamed Daramy har FC København denne sommer hentet Denis Vavro på en permanent aftale fra Lazio og Lukas Lerager på en permanent aftale fra Genoa, mens man har forlænget med kantspiller Viktor Claesson.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.