Babacar og Karamoko på tavlen i målrig testkamp

FC København og Lyngby Boldklub spillede 3-3 i en reserveholdskamp mandag eftermiddag.

Mandagens reservekamp mellem FC København og Lyngby Boldklub varede blot en time, som var den aftalte spilletid mellem de to klubber, men det blev alligevel en meget målrig affære.

Da de 60 minutter var afviklet, stod der 3-3 på måltavlen.

Efter 18 minutter gjorde midtstopperen Valdemar Lund det til 1-0 for FCK, og få minutter senere fordoblede Khouma Babacar til 2-0. Rasmus Thellufsen reducerede til 1-2 efter en halv time, og den tidligere AaB-spiller udlignede også til 2-2.

Det trak op til en 3-2-sejr til gæsterne, da Sævar Magnusson headede Lyngby i front, men FCK-mysteriet Mamoudou Karamoko udlignede til slutresultatet 3-3 kort før tid.

Set med FC København-briller var det værd at bemærke, at Akinkunmi Amoo fik spilletid efter en skadespause. Offensivspilleren var på banen i en god halv time.