Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Wahid Faghir meldes på vej til Danmark

FC Midtjylland er ifølge Tipsbladets oplysninger ude af billedet til Wahid Faghir, men alligevel meldes angriberen i retning af Danmark af tysk medie.

Tålmodigheden med Wahid Faghir er sluppet op i VfB Stuttgart.

Bundesliga-klubben vil gerne skille sig af med den tidligere Vejle-angriber, og han er tidligere i transfervinduet blevet meldt i retning af Danmark, hvor han er blevet tilbudt FCK og BIF.

Et skifte til en af de to klubber kan meget vel stadig være i spil for Wahid Faghir. Den store tyske avis Bild skriver således, at han lejes ud til sit hjemland Danmark.

Tipsbladet kunne tidligere på deadlinedag fortælle, at FC Midtjylland er ude af billedet, og så er spørgsmålet, om Wahid Faghir så er på vej til FC København eller Brøndby IF, der tidligere er blevet kædet sammen med ham.

Brøndby IF har allerede oprustet offensiven med Ohi Omoijuanfo fra Røde Stjerne, mens man også har Mathias Kvistgaarden, Marko Divkovic og Simon Hedlund, så der vil lige pludselig være en overflod af angribere, hvis man også lander Faghir.

I FC København har man sendt en angriber væk i Pep Biel, og hentet en afløser i Andreas Cornelius, men hvem er så reserve bag ham. Intet tyder på, at der satses på Khouma Babacar, og så har man Mamoudou Karamoko og unge Orri Oskarsson i truppen.

Wahid Faghir har ikke fået noget spilletid for førsteholdet i dette kalenderår, hvor han har døjet med skader. Kontrakten løber frem til 2026.

I afspilleren ovenfor kan du se Wahid Faghirs eneste scoring for Stuttgart.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.