Video : Tipsbladet
Benelux

Derfor skiftede Zinckernagel klub efter to måneder

Det kan virke besynderligt at skifte klub blot to måneder efter, at man er skiftet første gang. Nu forklarer Philip Zinckernagel, hvorfor han gjorde det.

Philip Zinckernagel er efterhånden blevet et synonym med Premier League-oprykning.

Han gjorde det med Watford for to sæsoner siden, og han gjorde det med Nottingham Forest i sidste sæson. Men denne sommer ville danskeren spille Champions League og vinde mesterskaber.

Derfor skiftede han tidligt på sommeren til Olympiakos fra Watford, hvor han på papiret fik en glimrende start med to mål i syv kampe. Alligevel blev det ikke til flere minutter for Olympiakos i denne omgang.

- Jeg ville ikke spille for den nye træner, da det var hans forgænger, der virkelig gerne ville have mig, fortæller Philip Zinckernagel ifølge det belgiske medie Le Soir.

- Jeg kunne ikke se mig selv spille for ham, hvilket er årsagen til, at jeg forlod dem. Jeg valgte Standard, fordi jeg ved, at det er en stor klub. De er inde i en svær periode, men det er stadig en god klub.

Pedro Martins var Olympiakos-træneren, som hentede den 27-årige dansker til klubben, men han blev kort efter Zinckernagels ankomst fyret. Derefter trådte Carlos Corberán til, og han er altså årsagen til, at Zinckernagel nu er i Standard de Liege.

Danskeren har underskrevet en lejeaftale for den igangværende sæson, og der er indbygget en købsoption, som Tipsbladet kunne afsløre, på 15 millioner kroner.

Philip Zinckernagel fik sin debut i seneste spillerunde mod St-Truiden, hvor han blev indskiftet og fik de sidste 19 minutter på banen i 2-1-sejren. Danskeren håber på endnu flere minutter, så han kan være en outsider til VM-slutrunden i Qatar.

- Hvis jeg kom til Standard, så var det også med dét mål [VM, red.] i baghovedet. Hvis jeg spiller godt, så har jeg mine chancer, men vi har mange gode spillere på min position, siger han.