Video : Tipsbladet
Bundesliga

Efter FCK-exit: Jeg ved ikke, om jeg er glad

Jens Stage har fået en blandet start i Bundesligaen, skriver Bild, og den tidligere FC København-profil mener da også selv, at der helt klart er plads til forbedring.

Jens Stage fik i sommer muligheden for at skifte FC København ud med Werder Bremen, men den danske midtbanespiller har fået en lidt blandet start i Bundesligaen. 

Sådan lyder det fra det tyske medie Bild, der dog samtidig roser Jens Stage for at forholde sig ærligt til, at der er plads til forbedring. 

- Når spillere præsterer middelmådigt, så er de typisk glade for at gemme sig. Det er dog ikke tilfældet med Jens Stage. Danskeren svarer på spørgsmål, selvom hans start i Werder har været ret blandet. Selvom han er langt fra at være et flop, så har fire millioner euro-manden endnu ikke levet op til forventningerne. Og det er årsagen til, at midtbanemanden nu selv kommer med en lettere smertelig midlertidig konklusion, skriver Bild således. 

Den 'konklusion', som Jens Stage er kommet med, er at hans egen start hverken har været forfærdelig eller forrygende. 

- Det er ligesom med holdet som helhed. På den ene side er jeg tilfreds, men på den anden side kan jeg se en masse ting, hvor der er plads til forbedring. Jeg ved ikke, om jeg er glad. Uanset hvad kan jeg gøre det bedre, siger Jens Stage således til Bild. 

Jens Stage har fået spilletid i alle Werder Bremens seks ligakampe i denne sæson, hvoraf danskeren er startet inde i de fem af kampene. Bild peger på, at det er 'ret overraskende', at Jens Stage endnu ikke er blevet brugt som sekser, idet Werder Bremen godt kunne bruge danskeren på den position. 

- Vi har mange gode midtbanespillere, også på sekser-positionen. Træneren og jeg taltet i starten om, at jeg kan spille på forskellige positioner, inklusive som sekser. Men min nuværende position fungerer fint for mig, lyder det fra Stage selv. 

Ifølge Bild har Jens Stage indtil nu primært været brugt som otter, hvor danskeren ifølge Bild dog desværre ikke har formået at være en offensiv trussel. 

Werder Bremen ligger på 9. pladsen i Bundesligaen efter de første seks spillerunder, hvor det er blevet til to sejre, to uafgjorte og to nederlag.