Video : Tipsbladet
Premier League

Formstærk dansker drømmer om Liverpool-skifte

Casper Tengstedt er kommet flyvende fra start i Norge, og den tidligere AC Horsens-angriber har nu afsløret, at han drømmer om et skifte til en af giganterne i Premier League.

Casper Tengstedt har fået en drømmestart i Rosenborg, men den 22-årige dansker vil ikke lægge skjul på, at han drømmer om noget endnu større. 

- Min drøm er en dag at spille i Liverpool. Man skal jo selvfølgelig lige have lov at drømme. Men ellers har jeg jo ikke en karriereplan om, at jeg gerne vil til Spanien eller Tyskland. Det har jeg ikke. Jeg forsøger at tage det lidt, som det kommer. Jeg prøver at følge min mavefornemmelse, ligesom da Rosenborg henvendte sig, siger Casper Tengstedt således til TV 2 SPORT.

Casper Tengstedt har scoret hele otte kasser i sine syv første ligakampe for Rosenborg, og overfor TV 2 SPORT erkender den tidligere AC Horsens-angriber da også, at starten i Norge har været over al forventning. 

Casper Tengstedt er lige nu afsted med det danske U21-landshold, som i aften spiller en vigtig EM-playoffkamp mod Kroatien. Dette opgør kan du følge live lige HER.