Ligue 1

Schmeichel blev sænket af Messi og Mbappé

Kasper Schmeichel vogtede buret for Nice, som tabte 1-2 til PSG på mål af Lionel Messi og Kylian Mbappe.

Lionel Messi og Kylian Mbappe scorede begge for Paris Saint-Germain, som vandt 2-1 på hjemmebane over Nice i den bedste franske fodboldrække.

Dermed blev Kasper Schmeichel i Nice-målet passeret to gange i opgøret mod superstjernerne på Parc des Princes i Paris.

Efter 29 minutter scorede Messi på Schmeichel, da argentineren udnyttede et frispark, der blev begået mod ham selv lige uden for feltet.

Messi sendte bolden op i det ene hjørne, mens Schmeichel forstenet kunne se bolden gå i netmaskerne.

Nice svarede godt igen kort efter pausen, da angriberen Gaetan Laborde udlignede til 1-1.

PSG-angriberen Kylian Mbappe, som kom på banen i stedet for den tidligere Vejle-angriber Hugo Ekitike, afgjorde kampen efter 83 minutter.

Den franske landsholdsangriber scorede mod Schmeichel og gjorde dermed det, han ikke formåede i Parken i søndags, da Danmark vandt 2-0 over Frankrig i Nations League.

Med sejren er PSG tophold med 25 point efter 9 kampe. Marseille har to point færre på andenpladsen. Nice har kun otte point i den tungere halvdel af tabellen.