Video : Tipsbladet
Premier League

Schmeichel om Ronaldo-drama: Jeg tror på eventyr

Peter Schmeichel er bestemt ikke enig i, at Cristiano Ronaldo og Manchester United nu bør gå hver til sit.

Cristiano Ronaldo bør ikke forlade Manchester United, selvom portugiseren i søndags svinede klubben til i et eksplosivt tv-interview. 

Sådan lyder det nu fra Peter Schmeichel, der dermed erklærer sig uenig med andre tidligere Manchester United-stjerner som Teddy Sheringham og Rio Ferdinand. 

- Jeg tror på eventyr. Jeg er stor, stor fan af Ronaldo. Jeg har altid været stor fan af ham. Og jeg er en stor tilhænger af, at Manchester United har de bedste spillere i verden, lyder det således, ifølge BBC Radio 5 Live, fra Peter Schmeichel. 

- Jeg håber, at der vil være en mulighed for, at hans folk og Manchester United kan sætte sig ned, tale det her igennem og finde en løsning. For jeg ønsker virkelig, at Cristiano forbliver Manchester United-spiller. Jeg har virkelig ondt af Manchester United, Ronaldo og klubbens fans, at det er endt på den her måde. 

ESPN reporterede tirsdag, at Erik ten Hag efter Cristiano Ronaldos interview har den holdning, at portugiseren ikke bør spille for Manchester United igen.