VM

Rundens Hold ved VM - 1. runde

Tipsbladet sætter Rundens Hold løbende ved VM. Her er Rundens Hold fra 1. runde.

Der var flere vanvittige overraskelser i VM-slutrundens første runde.

Argentina tabte chokerende til Saudi-Arabien, Tyskland tabte til Japan, og så spillede Danmark kun uafgjort mod Tunesien.

Her er Rundens Hold ved VM - 1. runde - sat op i en 4-4-2 opstilling:

Målmand: Mohammed Khalil Al Owais, Saudi-Arabien
Sindssyg flot præstation af hele det saudiarabiske landshold, der vandt en sejr over VM's måske største favorit. I kassen gjorde Al Owais det rigtig godt og havde mange redninger, så Saudi-Arabien kunne indlede VM med tre point. Også Thibaut Courtois fra Belgien og Japans Shuichi Gonda leverede gode præstationer.

Højre back: Angelo Preciado, Ecuador
De mødte en svag modstander, men han var godt nok farlig, den ecuadorianske højre back. Lavede en strålende assistering til angriber Enner Valencias andet mål.

Central forsvarer: Ko Itakura, Japan
Han var skadet op til slutrunden, men han har godt nok hurtigt fundet formen for Japan. Lukkede pænt af, og så var det ham, der slog en lang bold sidst i kampen, som indskiftede Takuma Asano fangede og scorede på til japansk choksejr over Tyskland.

Central forsvarer: Virgil van Dijk, Holland
Klassespiller, der fik sat det hollandske forsvar godt op mod en tricky modstander i Senegal. De kom ikke frem til så meget, Senegal, og i en kamp, der balancerer til langt ind i anden halvleg, er det vigtigt, at man som minimum får point. Holland endte med tre.

Venstre back: Jordi Alba, Spanien
Han fik chancen fra start, og han starter nok også næste gang. Rigtig fin præstation af den rutinerede venstre back, der var god på bolden og også formåede at lave et oplæg i kampen.

Højre midtbane: Bukayo Saka, England
Det engelske stortalent er i strålende form, og han lavede to flotte mål i opgøret mod Iran. Bør starte inde for England i resten af turneringen.

Central midtbane: Jude Bellingham, England
Det engelske stjerneskud går en stor slutrunde i møde, og han indledte med et strålende opgør mod Iran, hvor han også scorede.

Central midtbane: Adrien Rabiot, Frankrig
Han er ikke altid så vellidt, men han scorede målet til 1-1 mod Australien og havde næstsidst berøring på Girouds mål til 2-1. Stor kamp af Rabiot, der er fast starter efter mange franske midtbaneskader.

Venstre midtbane: Salem Al Dawsari, Saudi-Arabien
Det var ikke, fordi det var alt, der lykkedes for kantspilleren, men han stod for sejrsmålet otte minutter inde i anden halvleg af opgøret mod Lionel Messi og Argentina. Flot præstation.

Angriber: Enner Valencia, Ecuador
Åbnede VM med flotte mål, og han havde faktisk også bolden i nettet en tredje gang i løbet af opgøret mod svage Qatar, men en marginal offside fjernede det mål.

Angriber: Richarlison, Brasilien
Det er Neymar, der er Brasiliens store stjerne, men det var Richarlison, der stjal overskrifterne. To mål, og scoring nummer to er en kandidat til slutrundens bedste.