Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørs: Tidligere SL-bomber kan afløse Dolberg

Tipsbladet er klar med lørdagens rygtebørs.

Christopher Nkunku fra RB Leipzig til Chelsea
Note: Chelseas køb af Christopher Nkunku ser ud til at gå ind i sin sidste fase, da man angiveligt er blevet enige om en aftale, hvor Chelsea betaler 520 millioner kroner for franskmanden. Han bliver udstyret med en aftale frem til 2028.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Nicolo Schira

Hakan Calhanoglu fra Inter til Arsenal
Note: Arsenal er tilsyneladende på udkig efter noget offensivt firepower, hvorfor man skulle have Inters Hakan Calhanoglu på blokken, da man er imponeret over hans kreativitet. Et bud på omkring 225 millioner kroner kan få Inter til at sælge ham.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Inter Live

Marco Asensio fra Real Madrid til Arsenal
Note: Kontrakten med Real Madrid udløber til sommer for Marco Asensio, hvilket har gjort ham interessant på andre adresser. Arsenal skulle være den største beundrer af den spanske stjerne, men også AC Milan og Juventus følger hans situation.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercatoweb

Casper Højer fra Sparta Prag til Besiktas
Note: Besiktas har vist interesse for Casper Højer, da man ikke er tilfreds med Arthur Masuakus præstationer på venstre back. Besiktas cheftræner, Şenol Güneş, har været begejstret for scoutingrapporterne af danskeren, så nu skulle man være klar til at indlede forhandlingerne med Casper Højer og Sparta Prag. I Besiktas vil man forsøge at lande en lejeaftale med danskeren, hvor der er en indbygget købsoption.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Akit

Adama Traore fra Wolverhampton til Tottenham
Note: Tottenham skulle have set sig varme på Adama Traore fra Wolverhampton. Den brølstærke kantspiller har flere bejlere, så det handler for ham om at vælge sit næste skridt med omhu. Leeds skulle også følge ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: 90min

Cristiano Ronaldo til Chelsea
Note
: Angriberen skal være meget åben for at spille for London-klubben, men spørgsmålet er naturligvis, om Chelsea er interesseret i den 37-årige angriber, der nok er en fremragende målscorer, men også et problem, når man ikke har bolden. Pilen ser i stedet ud til at pege mod et skifte til Mellemøsten.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Sofyan Amrabat fra Fiorentina til Liverpool
Note: Klubben fra Beatles-byen skal have et godt øje til den 26-årige marokkaner, og man holder for tiden øje med hans udvikling i det italienske.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tysk Sky Sports

Pual Onuachu fra Genk til Wolverhampton, Club Brugge eller Sevilla FC
Note
: Den store nigerianske angriber har længe gjort det klart, at han gerne vil videre, hvis den rigtige mulighed opstår. Tidligere har han været skuffet over ikke at få lov at skifte væk fra klubben, og i sommer var han så skadet, da pilen ellers pegede mod en transfer. Nu nærmer vi os et transfervindue igen, og der er stor interesse i den tidligere FC Midtjylland-bomber, der i denne sæson har scoret 13 gange i 14 ligakampe. Onuachu kan altså ende som Kasper Dolbergs afløser i Sevilla, hvor det er ventet, at Dolberg skal retur til OGC Nice i januar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Voetbalnieuws.be