Video : Tipsbladet
Benelux

Forbavset Dolberg: Jeg fik aldrig et farvel

Kasper Dolberg har prøvet en del klubskifter efterhånden, men et farvel er det aldrig blevet til i tidernes morgen.

Kasper Dolberg indtog den helt store scene, da han i Ajax bragede igennem i 2018/2019-sæsonen.

OGC Nice kunne ikke stå for den blonde danskers målnæse, og hentede ham til klubben i sommeren 2019 for angiveligt 150 millioner kroner.

Selvom Kasper Dolberg nød tiden i Ajax, og var med til at føre klubben til semifinalen i Champions League i 2019, hvor man også vandt både pokalturneringen og mesterskabet, så er forbindelsen stilnet af.

- Under alle omstændigheder fik jeg aldrig et telefonopkald, og jeg har heller ikke talt med klubben omkring et ordentligt farvel, siger Kasper Dolberg til ajaxlife.nl.

Det er ikke kun Kasper Dolberg, som klubben ikke har taget afsked med på Johan Cruijff Arena. Klaas Jan Huntelaar, Sergiño Dest, Hakim Ziyech, Donny van de Beek, David Neres, Sébastien Haller, Lisandro Martínez og Antony er andre spillere, som heller ikke er blevet hyldet for deres indsatser.

25-årige Kasper Dolberg husker alligevel tilbage på tiden i Ajax som en meget positiv oplevelse. I 2019 var det dog blevet tid til at prøve noget nyt i form af OGC Nice.

De seneste sæsoner har Kasper Dolberg dog ikke fortsat sin opadgående kurve. I denne sæson har Nice først udlejet ham til Sevilla, hvilket ikke blev nogen succes. Nu er han så rykket til Hoffenheim frem til sommer.

Den tyske klub har en købsoption på 25-årige Kasper Dolberg, som til sommer har et år tilbage af aftalen med Nice. Den danske angriber fik i weekenden debut for Hoffenheim i Bundesligaen.

Han fik de sidste 23 minutter på banen mod Union Berlin, men det var ikke ligefrem succesfuldt. Efter indskiftningen af danskeren scorede Union Berlin tre mål, og tog alle tre point.