Video : Tipsbladet
Skandinavien

HamKam køber dansk midtbanespiller

Den norske klub HamKam, der har Jakob Michelsen som cheftræner, har købt dansk midtbanespiller i FC Helsingør.

Dansk midtbanespiller er efter næsten tre sæsoner tilbage i Norge, hvor han denne gang skal hjælpe HamKam, der har Jakob Michelsen som cheftræner.

24-årige Oliver Kjærgaard, der blandt andet har en fortid i Lyngby Boldklub, er blevet solgt fra FC Helsingør til HamKam, hvor fokus nu er på at hjælpe med at sikre overlevelse i denne sæson, efter klubben i sidste sæson akkurat klarede skærene i Eliteserien.

Oliver Kjærgaard har tidligere begået sig i norsk fodbold. Han spillede i 2018 for Tromsø og blev senere udlejet til Nest-Sotra, inden han altså i 2020 kom til FC Helsingør.

Siden har han udviklet sig til en god og fin midtbanespiller, der har været fast mand i 1. division. Og nu er det så retur til Norge.

- Jeg fandt mig godt til rette i Norge og ser frem til igen at få muligheden. Jeg har haft det godt i Helsingør og spillede fast, så nu ser jeg frem til at spille i Eliteserien igen, siger han til klubbens hjemmeside.

- Oliver har gode ord med på vejen af folk, jeg har talt med. Her får vi en spiller, som kommer i form og er klar til at bidrage for "Kamma" i en rigtig god alder, siger Jakob Michelsen.

Oliver Kjærgaard har fået kontrakt for de kommende tre sæsoner.