Video : Tipsbladet
Skandinavien

Avis: Nu er der nyt om Bubacarr Sanneh

Stopperen fra Gambia bliver angiveligt ikke udstyret med en kontrakt i IFK Norrköping, skriver svensk avis.

IFK Norrköping har den seneste tid haft Bubacarr Sanneh til prøvetræning.

Stopperen, med fortid i AC Horsens, FC Midtjylland, AGF og Sønderjyske, har stået uden klub siden sidste sommer, og sådan forbliver det med al sandsynlighed.

Han blev givet to træningsuger i IFK Norrköping, der har Glen Riddersholm som cheftræner, men ifølge Fotbollskanalen skriver Expressen, at man ikke har valgt at tilbyde ham en fast aftale.

- Vi er ikke nået frem til noget, det hænger stadig og svæver. Så der er ingen beslutning endnu, sagde klubbens sportsdirektør, Tony Martinsson, til Fotbollskanalen mandag.

Bubacarr Sanneh havde sin sidste træningsdag i IFK Norrköping lørdag i den forgangne weekend, men klubben har ikke selv meldt noget ud om stopperens fremtid. Ifølge Glen Riddersholm efterlod han et stærkt indtryk.

- Vi synes, han har gjort det rigtig godt. Han har topkvalitet, som vi mangler, men vi skal snakke om, hvorvidt han er den rigtige spiller for IFK Norrköping. Han har gjort et godt indtryk og har været virkelig god at arbejde med.

Glen Riddersholm har tidligere fortalt, at det er op til klubbens sportslige ledelse at træffe en beslutning omkring 28-årige Bubacarr Sanneh. Ifølge Expressen bliver det altså en nedadvendt tommelfinger.

Bubacarr Sanneh huskes i Danmark bedst for sin tid i AC Horsens og FC Midtjylland, hvor han var en stor profil i Superligaen. Det sikrede ham også et skifte til Anderlecht, hvor udviklingen dog gik i stå.

For et år siden tog Sønderjyske en chance med ham, men han nåede aldrig at ramme sit niveau fra tidligere. Siden sommeren 2022 har han stået uden klub.